DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

2020

  Musíme napsat( za nás za všechny, i když to píše Dastík¨), že rok 2020 byl  nejen pro nás rokem zvratů a divných věcí. Těšíte se na závody a najednou jsou zrušené. Ta divná nemoc zasáhla všehny a všechno co známe.

Moc rádi by jsme  opět fungovali jako minulou sezonu, z tréninků na tréninky a každý víkend nějaký turnaj nebo závod. Tak se na nás moc nezlobte, když jsme toho tolik nenapsali.  Pokusíme se dopsat alespoň nějaké akce, na které si vzpomeneme.Vůbec nás to nebavilo. Ale slibujeme, že vám příští sezonu budeme pravidelně psát naše zážitky t z tréninků nebo závodů.

                                                                                                                                                                                                    

 

*********************************************************************************************************************************************************************************************************

              

10.-11.10.  BUDĚJCKEJ X-TREME
 
Je to divné, ale nakonec jsme mohli na poslední turnaj této podivné sezony vyrazit. Lidičky z Budějovic jsou skvělí a uspořádali turnaj i se všemi opatřeními .
Do Budějovic vyrazila jen dvě naše družstva. Ridičkův Zmijozel ve složení - Ridiček, Evelyn, Linetka, Vojta, Líza   a můj Nebelvír ve složení - moje maličkost, Kiwi, Enjoy, Criss a Easy
Po celý víkend nám to běhalo krásně, už už jsme  mysleli že si v sobotu zaběhneme tu dlouho očekávanou 16- tku ale v sobotu se to nepovedlo, bohužel ani "S" ta 15-tka. 
No a v neděli  nám to běhalo krásně oběma  týmům, jen Zmijozelákům se nedařilo a ve finále panička udělala chybu a to je posunulo na 2. místo v první divizi s nejlepším časem 16,10s.
No a můj skvělý Nebelvír nejen že si vyběhal 1. místo ve druhé divizi, ale pak tam nakonec ta vytoužená 16-tka padla a to 16,94 s. Ani nevíte, jakou jsme všichni měli radost. Hlavně Káťa a Kačka, protože jejicjh psíci Enjoy a Kiwi se tímto titulem zatím pyšnit nemohli. 
Byl to úžasný turnaj i když trošku komorní, bez zahraniční účasti na kterou jsem v Budějovicích zvyklí, ale i tak jsme si ho skvěle užili a budeme doufat, že ta další sezona která bude už bude bez omezení, rušení turnajů a pro všechny normální.
                                                                                                                                                                                                                         
******************************************************************************************************************************
31.10.-1.11.  VOTVÍRÁK REVIVAL
 
S touto sezonou je to tak divné, že canicrossový závod, který se měl konat na jaře se stále přesouval a přesouval, až se z něj stal závod Virtuální. A tak jsem se v sobotu vydali na naše tréninkové místo kousek za Příšovice a společně s ostatními jsme si odběhli virtuální závod. Spočívalo to v tom, že panička v telefonu v nějaké aplikaci změřila čas a délku našeho běhu a poslala to do Běhej se psem a oni z toho vytvořili výsledkovou listinu. 
Všem se nám běželo dobře, Exík makal skvěle a já s paničkou také, jen ta moje panička by mohla být rychlejší. 
V neděli jsem se domluvili s Janičkou a moc jsem si užil koloběžku na té samé trati jako sobotní běh. Panečku konečně jsem mohl běžet tak rychle jak jsem chtěl a nevláčel za sebou paničku ( i když ona se moc snaží, to se musí nechat) a když vedle mě běžela ještě moje kamarádka Evelyn, to se nám to společně krásně závodilo. Oba jsem si to skvěle užili. 
No a jak jsme  nakonec dopadli:
Sprint  do 20 kg  Exík s Dianou  19. místo
Sprint do 20 kg  Ridiček  41. místo
Koloběžka do 20 kg    Ridiček  9. místo
                                                                                                                                                                                                                            
*****************************************************************************************************************************

25.-26.7.  ALAVIS PRAHAHA FREESTYLE

Sezona se nám rozjela a tak v sobotu ráno vyrážíme v komorním složení já a dastík na další frisbee závody. Ač jsou freestylové, nás čekají jen dvě discipllíny a to SPTF a DD.

Ridiček má sice již stehy vyndané , ale závodit ještě nesmí. A co čert nechtěl, Exík si minulý víkend na flyballovém turnaji také rozlomil zub a tak je od úterý marod se sešitou tlamičkou.

V SPTF se Dastíkovi, nebo spíš paničce nedařilo. V prvním kole naházela a dastík pochytal jen dva hody ( 8 bodů)

Moje maličkost na tom byla o moc lépe a tak jesm po prvním koel byl na děleném prvním místě se Sheiline od P.Hejraové s 23,5 b.

Druhá kola se nám oběma podařila, Dastíkovi o hodně lépe, já se stejným počtem bodů.Dastík nakonec skončil na 28.místě. No a já zabojoval, a díky stejnému počtu bodů jako v prvním kole jsem obsadil skvělé 1.místo. Je vidět, že ještě nepatřím do starého železa !!!!!

Za to v neděli se ani mě ani dastíkovi nedařilo a naše umístění nebudu moc komentovat. Jí na 22.místě a dastík na 32. místě z cca 60 týmů. Není to nejhorší, ale umíme to lépe.

A za 14 dní se budeme těšit na další frisbee víkend. Pevně věřím, že už v plné sestavě.

                                                                                                                                                                                                     

***************************************************************************************************************************************

Máme tu nový rok a s ním spoustu dalších dobrodružství. Všem vám přejeme hodně zdraví a ať je tento rok pro vás i nás lepší než ten minulý.

V tuto chvíli jak jistě všichni víte protože jste  pravidelnými  čtenáři našich stránek máme zimní pauzu.

Někteří z nás se pilně věnují dogdancingu a pilně trénují ja zkoušky. Exík na Dwd 3 a Ridiček na Dwd2 a Htm2.

S naší kamarádkou Myžu a Irenou chodíme hodně po výletech, Kamil občas posbírá nějakou tu kešku a my se můžeme skvěle vyběhat. Je neuvěřitelné, kolik krásných míst tu v našem okolí je.

                                                                                                                                                                                               

*****************************************************************************************************************************************