DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

2019

14.12.2019  VÁNOČNÍ DÁREK- NEOFICIÁLNÍ DOGDANCINGOVÝ ZÁVOD  , POČERNICE

Je tu poslední dogdancingová akce tohoto roku a to úžasný Vánoční dárek. I když tento závod je neoficiální, je charitativní a vždy skvělý.

Já jsem nastoupil s Marcelou na krásnou písničku od Lucie Vondráčkové Vánoční strom do kategorie Profíci. Myslím, že ostudu jsem neudělali i když by jsem měli více trénovat. Panička si dala za úkol, že to příští rok bude o hodně lepší.  A nakonec krásné 5.místo

Ridiček nastopil do Jednotlivců s písní Jingle Bells a vytančil si 13.místo z 27 týmů. Skvělý výsledek. A kdyby u toho neštěkal, byl by na místě 10.

No a pak jsem si s Dianou, psí kamarádkou od Elišky Štencové ve Dvojicích vytancovali úžasné 2.místo . To jsem tedy vůbec nečekali. A kdyby Dianka neštěkala byla by to příčka nejvyšší. Ale i tak jsme byli všichni moc spokojení a užili si skvělý den.

         

A opět jako bonus úžasné fotečky od 

Martina Irglová   

                                                                                                                                                                                                          

*******************************************************************************************************************************************************************************************************

 

 

9.12. DOGDANCINGOVÉ ZKOUŠKY, HORNÍ POČERNICE

A ten víkendový šrumec jsem s paničkou Marcelou zakončil  hned v pondělí na dogdancingových zkouškách. Po skvěle splněné MD2  nás čekala HTM2 . No a kdybych pracoval o malinko lépe bylo by to na Výborně, takhle bohužel na VELMI DOBŘE . Uteko nám to pouze o jeden bodík .   A  tak si to budeme muset jít opravit, protože panička se rozhodla, že i já budu mít titul CoD .

                                                                                                                                                                                                    

********************************************************************************************************************************************************************************************************

 

8.12.2019  VÁNOČNÍ CHARITATIVNÍ  SETKÁNÍ  V DANCE AND JUMP, PRAHA

Hned v neděli ráno jsem vyrazili všichni kromě Gerryho na super vánoční setkání psů a lidiček, kteří cvičí v Praze v Dance and Jump.

Náš blok měla na starosti trenérka Petra  Malá a my si ho všichni skvěle užili. Dastík se choval jak velký profík a pracoval v tom šrumu a shonu úplně skvěle. Vzali jsem s sebou i Corriho, aby se otrkal a poznal svět. A tan byl naprosto boží.

   

A jako super bonus opět vánoční focení s Martinou Irglovou.  No řekněte, nejsou fotky  skvělé?

Martina Irglová    

                                                                                                                                                                                                    

*******************************************************************************************************************************************************************************************************

7.12.2019   WINTER SKY RACE JEŠTĚD

Je tu prosincová sobota a konečně napadlo malinko sněhu a to dokonce i u nás v teplých krajích. Ale já , Exík a panička Marcela vyrážíme do Liberce na canicrossové závody. Winter Sky race. Ty se konají na Ještědu, a kdo malinko víte tak je to hora s 1012 metry. Tak jsem se toho malinko báli, ale vše jsme zvládli.  I když na tom sněhu se moc dobře z kopce neběželo a do kopce také nic moc.

S Exíkem opět běžela Diana a já s paničkou. Poprvé v naší canicrossové kariéře nás čekal hromadný start. Ale i to jsme všichni zvládli a tak mohli vyrazit na 5 km dlouhou trať s převýšením 180 m. No řeknu vám, že to bylo trochu do kopce. Ale my jsme to zvládli.

Exík s Dianou doběhli na krásném 10.místě se super časem, a to by doběhli i dříve, kdyby Diana neztratila čip pro časomíru. To by byli cca na 6.místě . Ale i tak je to naprosto parádní výkon.

Já s paničkou jsme  na tom byli o trochu hůř a doběhli na 27.místě . A nebyli jsem poslední, to je super .

Byl to sice studený a pak i propršený den, ale byl to parádní závod a už se oba těšíme na poslední prosincový den a s ním i poslední canicross v sezoně.

                                                                                                                                                                                                     

*******************************************************************************************************************************************************************************************************


 

PROSINEC

*********************************************************************************************************************************************************************************************************

17.11.2019  DOGDANCINGOVÝ RETRO ZÁVOD , HORNÍ POČERNICE

Máme po sezoně a kdo jste pravidelným čtenářem našich stránek víte, že se teď více věnujeme dogdancingu.

A tak v sobotu ráno  vyrážíme směr Praha na neoficiální RETRO závod.  Retro v tom smyslu, že dle propozic musí být retro hudba i kostým. A tak já jsem nastoupil  v kategorii Pokročilý na píseň René, já a Rudolf a panička si k tomu vzala skvělé golfistické oblečení. A Exík v kategorii Profíci  na píseň Saxána s paničkou převlečenou za čarodějnici.

 

 

Řeknu vám, že to byla celkem psina sledovat všechny ty  retro sestavy a oblečení.

A jak že jsem to dopadli? No musím napsat, že to oba umíme zacvičit o hodně lépe než jsme předvedli. Zapracovala asi trochu tréma a všude spousta lidí. Asi budeme muset závodit častěji, aby se z nás stali ostřílení závodníci jako ve flyballu a ve frisbee.

Moje maličkost obsadila 10.místo z celkových  15 týmů v naší kategorii. Exík obsadil 7.místo z 8 soutěžících. Ale to nám vůbec nevadí, jsme rádi , že jsme byli s paničkou a skvěle jsem si to užili. Lepší výsledky jistě přijdou časem.

Moc děkujeme za úžasné foto :

Martina  - začátečníci, pokročilí 

Martina - profíci a dvojice

                                                                                                                                                                                              

******************************************************************************************************************************************************************************************************

11.11.2019  POSTUPOVÉ ZKOUŠKY POČERNICE

V sobotu jsme se krásně proběhli a v neděli hodili relax a tak jsem se na pondělní dogdancingové zkoušky docela těšil. Tentokrát mě čekala první dvojková zkouška, konkrétně MD 2 .

I když jsem nepracoval přesně jak by si panička přála, na tréninku mi to jde o hodně lépe zvládl jsem MD2 s počtem 38 bodů na VÝBORNĚ. A tak jsme z toho měli oba velikou radost že nám moc nevadilo že to bylo s odřenýma ušima.

                                                                                                                                                                                             

***************************************************************************************************************************************************************************************************

24.11.2019 ČLENSKÁ CHŮZE FLYBALL PRAHA

V neděli 24.11. se Kamil s Marcelou a Ridičkem vydali do Prahy na schůzi flyball klubu. Nejen  že se volil nový výbor, ale jako každý rok se vyhlašovala celoroční soutěž FITMIN CUP 2019.

A tam jsme dopadli následovně. DumbleDogs R s mojí maličkostí 2. Místo ve čtvrté divizi. DumbleDogs G , kde ke konci sezony běhal Exík krásné 4.místo ve druhé diviti a konečně DumbleDogs S s Ridičkem si vyběhali za celoroční dřinu 2.místo v první divizi.

Ale proč že na schůzi jel i Ridiček? No protože se tam dělala  fotka našich „S“  pro Světový pohár, na který vyrazí v květnu příštího roku do Belgie. A tady ta fotečka je.

Co říkáte, to bude super sestava ne?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

*****************************************************************************************************************************************************************************************************                                   

9.11.2019 NATIVIA CHALLENGE ZAVÍRÁK , LOUČEŇ

Skončila nám flyballová i frisbee sezona a tak se občas dostaneme i k jiným sportům. Tentokrát je to canicross nedaleko Nymburka.

Mám radost, že se mnou opět vyběhla Diana, kamarádka naší paničky. Moc mě miluje a je vždy nadšená, když spolu běžíme. I já jí mám moc rád, je super.

A tak jsme v sobotu ráno vyrazili směr Loučeň. Od noci i ráno vydatně pršelo a tak byl celý den i samotný závod velmi zajímavý. Nejen že jsem při procházení tratě promokli na kůži, ale byla i velká zima.  Ale s Ridičkem jsem to všechno zvládli, nejsme z cukru a žádný gaučový padavky . Ten běžel tentokrát s paničkou Marcelou neboť mu Vojta dal košem.

Oba jsme běželi v kategorii nad 20 kg. Start jsme měli asi minutu po sobě a běželo se nám skvěle. S Dianou jsem si doběhl pro 37.místo z 75 startujících účastnic.  Náš čas byl něco málo za 22 minutami.  Ridiček s Marcelou doběhli do cíle chvíli po nás s časem kousek za 26 minutami na 57 . místě. A to je super výkon, tedy hlavně pro paničku. Vlastně jsme letos ještě v závodě 5 km neběželi.

  

I když to byl hodně mokrý a studený den, moc jsem si ho užili a už se těšíme na další canicrossové závody. Tuším, že do konce roku ještě něco stihneme.

     

                                                                                                                                                                                                        

****************************************************************************************************************************************************************************************************

 

2.11.2019 M BCCCZ V DOGDANCINGU POČERNICE

Tak jsem si myslel, že se tomu letos vyhnu, ale v nějakém návalu euforie, když  se mi to na tréninku zrovna dařilo nás panička přihlásila na mistrovství republiky BCCCZ.

V sobotu ráno vyrážíme směr Počernice abych se jako benjamínci na oficiálních závodech předvedli se sestavou na paničky  oblíbeného Harryho Pottera.  No nebudu vám lhát, nic extrovního jsme tam nepředvedli a tak se ani nedivím, že jsem skončili na 16.místě ze 17 závodníků v kategorii Freestyle.

Máme ještě hodně co dohánět a pilovat abych byli tak skvělí jako ostatní BOC co na mistrovství byli.

    

Myslím, že tohle paničku hodně nakoplo a nám s Ridičkem nastane tvrdý trénink.  No co, my budeme rádi a pilně trénovat, abychom příští rok neudělali ostutdu. Bez ceny jsem ale neodjeli, dostali jsme cenu za nováčka mistrovstí.

Naše snažení ale i ostatních opět skvělě zdokumentovala :

Martina Irglová   

                                                                                                                                                                                                       

*******************************************************************************************************************************************************************************************************

LISTOPAD

*********************************************************************************************************************************************************************************************************

ŘÍJEN

**********************************************************************************************************************************************************************************************************

ZÁŘÍ

*********************************************************************************************************************************************************************************************************

SRPEN

********************************************************************************************************************************************************************************************************

ČERVENEC

*********************************************************************************************************************************************************************************************************

ČERVEN

*********************************************************************************************************************************************************************************************************

 

KVĚTEN

********************************************************************************************************************************************************************************************************

15.4.2019 DOGDANCINGOVÉ ZKOUŠKY, HORNÍ POČERNICE

No a opět je tu další měsíc a s ním i další pokus pokořit tu naši prokletou MD3.  Tentokrát vyrážíme ve složení já, Frosty a Evelyn.

Frostík nechtěl moc spolupracovat a tak se diskvalifikoval, Evelyn pracovala velice hezky, bohužel neklusla kde měla a tak se také diskvalifikovali.

Když jsem s paničkou nastupoval na plochu tak jsem si říkal, jak pak to asi dneska dopadne? Bude disk jako u ostatních nebo to konečně vyjde?

A světe div se, konečně to vyšlo a já vám můžu hrdě oznámit, že jsem složil MD 3 !!!!!!! a to na VÝBORNĚ .  A tím pádem jsem splnil i podmínky k udělení titulu MoD MD.

No a teď můžeme pilně trénovat na další trojkovou zkoušku, tentokrát na DwD 3

                                                                                                                                                                                                 

********************************************************************************************************************************************************************************************************

 

3.-14.4.2019 MDDD MAJETÍN

Tak jsme se konečně dočkali a v sobotu hoooodně brzo ráno vyrazili všichni čtyři na první dogfrisbee závody sezony. Pro tentokrát do Majetína.

Jako již tradičně u distančních víkendů bylo na programu v sobotu SPTF a DD. No co se týče počasí, tak nám sobota přinesla snad vše co jde. Od vycházejícího sluníčka po cestě, přes vítr, déšť ale i poletující sníh. Byla celkem zima, ale my jsme se nedali odradit a moc se snažili. A jak že to v sobotu dopadlo? Za sebe musím říct že v SPTF úžasně, ale ani ostatní na tom nebyli špatně.  Rovnou to shrnu za obě kola, ať tu nesedíme dlouho. Exíkovi se v druhém kole nedařilo  a tak obsadil 36.místo, Ridiček malinko překvapil a vybojoval místo 17. Ostřílený mazák Gerry se z osmého místa po druhém kole probojoval na konečné skvělé 3.místo a moje maličkost, i když druhé kolo nebylo tak super jako první obsadila svoje 1.místo v mé dosavadní SPTF kariéře. Bylo to moc super, když panička stála na stupních vítězů poprvé se dvěmi psíky.  Jsme to prostě šikulky.

Za to v DD se nám moc nevedlo, někdy jsme to pokazili my, někdy panička. Nejlépe na tom byl Gerry, který obsadil 5.místo. My ostatní  asi ani radši moc mluvit o výsledcích nebudeme.

V neděli byla opět SPTF, k tomu PTT a ještě Quadruped.

Neděle nebyla vůbec dobrá a tak jsme asi všichni pokazili co se dalo a nic moc výsledky nemáme.

Koho zajímají podrobné výsledky, tak se  můžete podívat    

ZDE

Za zmínku stojí asi jen Quadruped Gerryho a Vojtíka. Dařilo se jim celkem dobře, dokonce i nejdelší hod 72 m byl super, ale ve finále se nedařilo a tak obsadili 4.místo.

Na konci dubna nás čekají další distanční závody, tentokrát v Přešticích a pevně věříme, že se nám bude dařit o mnohem lépe.

                                                                                                                                                                                                

*********************************************************************************************************************************************************************************************************

 

6.4.2019  MANIC CUP 2019  TURNAJ DVOJIC A VETERÁNŮ  KRUPKA

V sobotu časně z rána vyrážíme směr Hodkovice, kde nabíráme a Hanku a Frostyho  a pak jedeme dál do Liberce, kde k nám do auta přistoupila ještě Linetka, Janička a Štěpán a uháníme směr Krupka na letošní první flyballový turnaj. Bylo mi moc divné, že nejedou i ostatní kluci a pak jsem se to konečně dozvěděl. Prý jedeme na turnaj DVOJIC a VETRÁNŮ. Slyšíte to? VETERÁNŮ?  Co tam jako budu dělat, když vím, že dvojice jsou pro začouny a tím rozhodně nejsem.

A tak mi to Linetka nakonec všechno vysvětlila, že jedu místo Alfa, který pořád kulhá a nemůže závodit a že byli nahlášeni do Vetránů jako dvojice DUMBLE CITRON. No nechtěl jsem být nezdvořilý a skákat jí do hovoru, ale pak mi to nakonec došlo. Vždyť i já jsem od 19.1. oficálně Veterán, to jsem totiž oslavil své osmé narozeniny. Ale to vy  pravidelní čtenáři našich stránek jistě dávno víte, jen mě to došlo až za dlouhou dobu.

No a když to byl náš první turnaj sezony, tak jsme s sebou museli vzít i našeho nového maskota týmu DUMBLE DOGS , nádherného skřítka DOBBYHO. Tomu se turnaj moc líbil a kdyby jste viděli, jakou měl radost, když jsme  s Linetkou vybojovali  1.místo v těch Veteránech.  A všem jsem ukázali, že ještě nepatříme do starého železa. Moc se těšíme až vyjedeme se všemi našimi členy Brumbálových psů na letošní velký turnaj a to Eager´s Cup 2019. Také pevně věříme, že budeme ještě běhat za Dumble Dogs „S“ .

                                                                                                                                                                                        

*******************************************************************************************************************************************

DUBEN

*********************************************************************************************************************************************************************************************************

 

23.3.2019 NATIVIA CHALLENGE „ VOTVÍRÁK“

S novou sezonou tu máme jednu premiéru, a tak v sobotu ráno vyjíždíme směr Pardubice a Kladruby na náš první canicrossový závod, který je i M BCCCZ v canicrosu . Osazenstvo auta bylo následovné- Exík, já, Mejzík a Ronald.

Od začátku března naše panička Marcela a její kamarádka Diana, která běžela s Exíkem pilně  trénovali a myslím si, že jsem ostudu neudělali. Nebyli jsme poslední .

Mejza běžel s kamarádkou Kristýny Bárou a Ronald s Kristýnou.

Čekalo nás krásných 3,2 km v úžasném lesním terénu bez žádných kopců a záludností.

Všechny nás musím moc pochválit, makali jsme celou cestu a některé paničky nás i malinko brzdili. Asi málo trénovali.

A jak to nakonec všechno dopadlo?

V kategorii PES DO 20 KG  byl Ronaldík s Týnou a vybojovali         místo s časem           .

My všichni ostatní jsme se do této kategorie nevešli, byť jen o 20 dkg a tak jsme závodili v kategorii PES NAD 20 kg.

Nejlépe z nás si vedl Exík s Dianou a do cíle přilétli v čase              a umístili se na          místě.

O 4 minuty později jsme doběhli já s paničkou Marcelou v čase     a vybojovali      místo.

O dalších pár minut později doběhl Mejzík s Bárou  v čase      a obsadili      místo.

Jak pro nás, tak i pro naše holky to byla skvělá zkušenost a už se těšíme, jestli vyjde v sezoně čas a opět někam vyrazíme, moc nás to bavilo. A za tu krásnou medaili v cíli to určitě stálo.

                                                                                                                                                                                                

********************************************************************************************************************************************************************************************************                              

17.3.2019 ČLENSKÁ SCHŮZE BCCCZ a  vyhlášení  PES A FENA ROKU 2018 , PRAHA UHŘÍNĚVES

V neděli dopoledne vyrazila panička Marcela do Prahy bez nás, aby se ještě s Janičkou zúčastnili  členské schůze BCCCZ a následovného vyhlášení PES A FENA ROKU 2018. Pilně jsme makali celou sezonu a tak jsme si něco vybojovali.

Pro tento rok to vyšlo pouze ve dvou kategoriích a to ve Flyballu a v Dogfrisbee.

A jak že jsem to vlastně dopadli?

Dogfrisbee :         1.místo  Mejzík

                           2.místo  Exík

                           3.místo   moje maličkost, tedy Gerry

                           4.místo Ridiček ( byla to jeho první sezona, umístění super )

Flyball :       1.místo   Ridiček ( tohle bylo veliké překvapení , první sezona a hned je lepší než tatínek Exík)

                  2.místo   Exík

                  4.místo  Gerry

V jiných kategoriích jsme neposbírali dostatečné množství bodů a tak k tomu snad v dalším roce přidáme někteří ještě Dogdancing.

                                                                                                                                                                                                       

*****************************************************************************************************************************************

 

11.3.2019 DOGDANCINGOVÉ ZKOUŠKY HORNÍ POČERNICE

Máme tu nový měsíc a tak jsme si s paničkou opět vyrazili na DD zkoušky. Opět na MD 3. No a můžete třikrát hádat, jak to dopadlo.  Neslavně, již pětkrát diskvalifikace. I když jsem se moc snažil, tak mi uteklo klusání v blízkém obíhání a ten náš čtverec s pivoty zase nedopadl.

 No tak snad to vyjde další měsíc.

                                                                                                                                                                                                   

********************************************************************************************************************************************************************************************************

BŘEZEN

********************************************************************************************************************************************************************************************************

Stále zimní pauza, pořád u nás všude sníh, tak trénujeme alespoň doma DD a občas na míčích abychom úplně neztratili kondici.

Ridiček si v pondělí 11.2. s paničkou Marcelou vyrazil na DD zkoušky na opravu Htm 1 a konečně splnil na VÝBORNĚ a tím mu náleží i titul MoD 1 . Je to s ním o hodně těžší než s Exíkem ,ale panička to nevzdává, pilně trénují a jednou z něj ten šampion bude. My mu věříme.

V pátek ráno 15.2. nás panička Marcela nechala všechny doma a jak zjistila zpravodajka Baruška vyrazila na flyballový seminář s americkou trenérkou Pam Martin do Terezína. Společně s Janičkou tam načerpali spoustu informací a rad jak nás všechny zrychlit, vylepšit otočku na boxu a vůbec aby nám to všem šlapalo ještě lépe než doposud. Tak už se moc těšíme na trénink, až nás to holky všechno naučí.

V neděli večer 17.2. večer vyrazila Marcela s Exíkem na DD zkoušky do Pesoparku, opět na MD3 . Bohužel tentokrát se nedařilo ve čtverci s pivoty a tak  se Exík prý díky paničce zase diskavalifikoval. Ale cvičil skvěle, byl velice pozorný. No je to velká škoda, že to nevyšlo. Tak snad v březnu to klapne.

Ridiček pilně trénuje na zkoušky druhého stupně a Exík pomalu začíná trénovat na Dwd3.

Konečně jsme se dočkali i prvního flyballového tréninku, panečku to bylo radosti. A i na první frisbee došlo, teda jen Ridiček a Exík na chvilku po DD tréninku.

Také máme nové tréninkové místo v Příšovicích na fotbalovém hřišti, je to super, spoustu místa a prima louka na venčení.

Prostě to začíná konečně všechno být prima, slezl sníh, občas zasvítí i sluníčko a vysouší louky a bláto všude kolem.

Vítej jaro a nová sezono

                                                                                                                                                                                                    

********************************************************************************************************************************************************************************************************

ÚNOR

*********************************************************************************************************************************************************************************************************

 

Máme tu další rok a s ním zase zimní pauzu. No víte jaká je to nuda ne? Hodně chodíme na procházky, občas na výlet, ale není to ono. Všichni víme, že tato pauza je moc důležitá, ale přece jen je to pro nás dlouhé.

Pravidelně chodíme do Turnova k naší skvělé fyzioterapeutce Báře na Hydroterapii a Ridiček a Dastík i na Dornovku. Tak teď už by jsme měli být všichni zkontrolováni, posrovnáni a nic nám nechybí k tomu abychom podávali ty nejlepší výkony. Jen ta zimní pauza ……

Exík s Ridičkem vyrazili 14.1.  na DD zkoušky, ale bohužel se opět diskvalifikovali. Ridiček v Htm 1 nějak stávkuje u chůze u nohy v kruhu a malinko se zapomíná a Exík asi vůbec neměl den a v MD 3 pokonil jak slalom tak i chůzi u nohy v kruhu. Kluci jezdí každých 14 dní trénovat do Prahy k Petře Malé a doma s paničkou také pilně trénují.

Přijela nás navštívit i naše nová kamarádka Cassie se svojí paničkou Martinou a tak jsme jí to u nás všechno ukázali a pěkně jsme si pohráli.

                                                                                                                                                                                                     

******************************************************************************************************************************************

LEDEN

*********************************************************************************************************************************************************************************************************